Unitatea de primire urgente

Sef UPU

Dr. Talfeş Horia Ioan
Specializare medic primar medicina de familie medic specialist medicina de urgenta doctor in medicina

Medici

Dr. Pitulice Razvan-Adrian
Specializare: medic specialist pediatrie

Dr. Culea Simona
Specializare: medic specialist specialitatea Pediatrie

Dr. Ros Ioana Irma
Specializare: medic specialist specialitatea Pediatrie

Dr. Munteanu Marian
Specializare: medic primar medicina de urgenta medic specialist medicina generala

Dr. Badea Ana
Specializare: medic primar medicina generala adulti medic specialist medicina de urgenta

Dr. Bordean-Murgu Anca
Specializare: medic primar medicina de familie medic specialist UPU

Structura, dotari

1. Serviciul de urgenta Hunedoara dispune de:
  • 5 saloane cu 11 paturi
  • 4 boxe de consultatii:
    • cardiologie ( resuscitare cardio-respiratorie ; defibrilare ; conversie electrica ; monitorizare ta. ,so2., puls si temperatura ) . boxa de cardiologie este dotata si cu aparat de ventilatie de scurta durata .
    • chirurgie : unde se efectueaza interventii de mica chirurgie ; fiind dotata cu trusa de mica chiorurgie .
    • medicala : unde se consulta pacientii cu patologie boli interne .
    •  ortopedie : aici sunt investigati pacientii care prezinta traumatisme ; apoi la indicatia medicilor din u.p.u. sau a ortopedului de garda li se pun atele sau aparate gipsate ; mentionam ca avem si un gipsar detasat.

2. Cazurile de urgenta sunt investigate si cu ajutorul laboratorului de analize medicale , a laboratorului de imagistica , precum si cu ajutorul medicilor specialisti de pe celelalte sectii ale spitalului care sunt de garda.

3. Bolnavii beneficiaza si de examene radiologice si ecografice.

4. Sectia are in dotare un stationar pentru cazuri cronice si sociale precum si o baie unde se efectueaza toaleta bolnavilor.

5. Asigurarea asistentei medicale se face in u.p.u. 24/24 fiind asigurata de catre medicii nostrii care au specializari si competenta in patologia de urgenta.
Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului Municipal "Dr. Al. Simionescu" Hunedoara este amplasata la parter, accesul la acesta facandu-se din fata cladirii care poate fi accesata de autosanitare.

Bolnavii sunt examinati de medicul de garda, li se fac investigatiile de laborator si radiologie si, in functie de situatie, li se stabilesc necesitatea internarii sau li se acorda tratamentul de urgenta, respectiv spitalizare de zi.

In Unitatea de Primire Urgente se realizeaza peste 19 500 de consultatii MEDICO-CHIRURGICALE / an. In cadrul unitatii exista un stationar cu 10 paturi, posibilitati de stabilizare hemodinamica si resuscitare cardio-respiratorie (defibrilator,monitorizare ECG, IOT), sala de operatie pentru urgente chirurgicale si mici interventii precum si o unitate de investigatii radiologice.

Garzi

2016

Garzile pentru luna ianuarie